Concert info

 

Muziek: Thaïs Meditation (J. Massenet), live opname gespeeld door Camilla en Josje

“Het persoonlijke contact en de mogelijkheid om zo vlakbij de muzikanten te zitten in je eigen omgeving, maken Het Voordeurconcert tot een unieke en overgetelijke ervaring!”

 

Tijdens de lockdown kwamen violiste Camilla van der Kooij en pianiste Josje Goudswaard op het idee om korte concerten te geven, geheel ‘Corona-Proof’, gewoon bij u thuis voor de deur:

Het Voordeurconcert!

Onze concertbus rijdt bij u voor, de deur van de bus schuift open en onthult onze rijdende muzieksalon, compleet met Perzich tapijt en kunst aan de muur. Josje neemt plaats achter de piano en Camilla staat er net buiten met haar viool. U geniet zo van een live concert samen met vrienden of familie, van ruim 15 minuten met vier stukken welke u van tevoren zelf mag selecteren uit onze concertmenu’s

(Tip: luister naar concertfragmenten op onze concertfilmpjes pagina).

Wat kost het?

Tijdens onze tourperiode ontvangt u tot 50% korting en boekt u een uniek Voordeurconcert al vanaf € 82 euro! Hiervoor komen wij op een van onze tourdagen een concert menu van uw keuze spelen. Wij kunnen met onze bus ook bij een ouderen complex of zorginstelling spelen voor de deur (met versterking indien gewenst), vraag naar de mogelijkheden en tarieven hiervoor.

Tip: geef een concert cadeau, of boek een extra lang concert van een half uur eventueel samen met uw buren of vrienden, voor €155!

Wilt u dat wij speciaal voor u een concert komen geven op een specifieke tijd en datum? Dan kunt u Het Voordeurconcert Exclusief boeken. Wij richten dan speciaal voor u onze concertbus in en komen 50 minuten exclusief voor u spelen. Het Voordeurconcert Exclusief is tijdens de tourperiode te boeken met 50% korting, u betaalt dan voor een exclusief concert door twee topmusici slechts €340 ex. reiskosten.

Let op: bovenstaande kortingstarieven gelden alleen tijdens de tourperiode. Buiten de tourperiode kunt u Het Voordeurconcert Exclusief boeken, echter tegen het gangbare concert tarief. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden of vraag een aan offerte via info@hetvoordeurconcert.nl

Wat regelt u?

Wij hebben stroom nodig voor onder andere de elektrische piano en de sfeerlampjes, dus wij vragen aan u om een geaard stopcontact beschikbaar te stellen voor ons verlengsnoer. Ook moet er natuurlijk voor of achter uw huis een vlakke parkeergelegenheid van minimaal 6,5 meter worden vrijgehouden voor onze bus.

Meer weten? 

Kijk op ons tourschema wanneer wij bij u in de buurt zijn.

Volg ons op Social media voor de laatste nieuwtjes en nieuwste concertfilmpjes, op   en , of beluister onze eerdere concertfragmenten op onze concertfilmpjes pagina

Voor meer informatie en voor boekingen nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen  met info@hetvoordeurconcert.nl of telefonisch met Camilla +31 6 42 27 25 79 of Josje +31 6 51 12 33 28.